Ezt a hirdetést archiválták.

Lakókocsi nagy méretű elő sátorral olcsón eladó !

Esztergom
5 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4240313
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Lakókocsi, Nyaralókocsi
  • Márka: Kip
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó magánszemélytől a képeken látható KIP EK 40 megkímélt állapotú, igényes lakókocsi, nagy méretű elő sátorral. ( A képeken a sátor csak az egyenetlen talaj miatt ferde ! ) Felszereltsége:  3 égős gáztűzhely, mosogató vízmelegítővel,hűtőszekrény  (12V/220 Voltról és gázról is üzemel ), gázkonvektor, sarokülő egy asztallal, melyekből átalakítható egy nagy  2-3 személyes francia ággyá.  Minden ablakon sötétítő , csipkefüggöny, és lehúzható hővédő roló.  A konyha feletti, és a sarokülőnél lévő ablakok nyithatóak, így ezeken még pluszban rolós szúnyogháló is van. A fürdő, és a nappali részen is van tetőszellőző, mely több módban nyitható, és szintén el van látva hővédő, sötétítő, és szúnyoghálós rolóval. A bejárati ajtó két részletben is nyitható, és rolós szúnyogháló is van rajta.

Fürdőszoba: kézmosó csapteleppel, tükrös szekrénnyel, zuhanyfüggönnyel és tálcával, bio WC. tárolószekrény, saját víztartállyal.

Állapota: belseje tiszta, beázás és szagmentes, megkímélt , ablakai sérülés mentesek, sok szekrénnyel, polcokkal ,rengeteg tárolási lehetőséggel, sokféle praktikus kiegészítővel és  lámpával. 220 voltról és akkumulátorról is működtethető.

További tartozékok: mini gázpalack, pótkerék, segédtükrök, fellépő, 4 lábú stabilizátor vízszintezővel,  kurblival, elektromos csatlakozók, elő sátor kiegészítők.

 1993-as évjáratú, műszaki vizsga [------]-ig, Súlya: 755 kg, össztömeg 1000kg. Fékrendszeres lakókocsi , érvényes érintés és tűzvédelmi vizsgával.

Ára mélyen a piaci ár alatt [------] Forint.  Helye Esztergom Telefon [------]

Elhelyezkedés
Esztergom

 
Elhelyezkedés
Esztergom